Akciófilmes élménylövészeti csomagok

Tovább a csomagokhoz >

Élménylövészeti csomagjaink széles választékát kínáljuk, tekintsd meg kínálatunkat! E csomagok az akciófilmek világába kalauzolnak el Téged: nálunk kézbe foghatod és lőhetsz azokkal a fegyverekkel, amelyeket az akcióhősök használtak a filmjeikben.

Azok a sztárok, akiknek az akciófilmjein nőttünk fel, azok az arcok, akik előbb lőnek, és aztán kérdeznek – vagy még akkor se… Szeretted volna a fegyvereiket kipróbálni? Most megteheted! Válassz magadnak AKCIÓFILMES ÉLMÉNYLÖVÉSZETI CSOMAGOT Magyarország egyik legjobban felszerelt, profi lőterétől! Legyél te is igazi akcióhős, és lőj úgy mint a nagyok!

Szeretnél megajándékozni valakit Karácsonyra, születésnapra, névnapra, ballagásra, évfordulóra, vagy csak úgy? Válassz ezek közül a csomagok közül! Garantáltan nem lőhetsz mellé! Nincs sok időd ajándékot keresgélni? Azonnal kellene valami, amit átadhatsz? Erre is van megoldás!

A kiválasztott ajándékodat pár perc múlva át is adhatod, ha letöltöd a hozzá tartozó ajándékutalványt!

Regisztráció:
Az ajándékutalványok letöltésének folyamata egy regisztrációval indul, ahol pár adatot kérünk tőled. Kérjük, figyelj a regisztrációhoz szükséges adatok pontosságára, mert átutalással történő fizetés esetén ez alapján fogjuk a neked járó számlát megküldeni, illetve ez alapján tudja majd az utalványt felhasználni az, akit megajándékoztál!

Letöltés:
Minden akciófilmes csomaghoz két különböző méretű és kinézetű ajándékutalvány tartozik (a regisztrációt követően mindkettő letölthetővé válik a számodra, sőt, a biztonság kedvéért még e-mailben is elküldjük neked mindkettőt). A nagyobbik ajándékutalvány A4-es méretű, ezen rajta vannak az adott csomaghoz tartozó fegyverek is, így azonnal láthatja a megajándékozott, hogy mikkel fog majd lőni a lőtéren. A kisebbik ajándékutalvány fénykép méretű (10 x 15 cm-es) ezt egy diszkrét borítékba is beleteheted.

Nyomtasd ki azt az ajándékutalványt, amelyik az elképzelésednek jobban megfelel, vagy akár mind a kettőt!

Ha kinyomtattad az utalványt, máris átadható a meglepetés! (Ha a kiválasztott utalványt fotónyomtatóval nyomtatod ki, nagyon ízléses és elegáns lesz az ajándékod.) Az utalványokon hagytunk helyet (hosszú, fehér mező), hogy ráírhasd a megajándékozott nevét. Mindegyik utalványhoz kapsz egy azonosító kódot, ezt írd rá az ajándékutalványon lévő másik, kisebbik fehér mezőbe. Ha egyszerre több ajándékutalványt töltöttél le, valamennyire ugyanazt az azonosító kódot írd!

Fizetés:

  • Fontos, hogy a regisztráció és az ajándékutalvány letöltése nem minősül vásárlásnak, az utalványt felhasználni csak akkor lehet, ha előtte annak ellenértékét átutaltad nekünk, vagy a helyszínen (a lőtéren) a pénztárnál kifizeted.
  • Fizetni lehet a lőtéren készpénzben is és bankkártyával is.
  • Ha átutalással szeretnéd rendezni a csomagot, ezt az alábbi számlaszámunkra teheted meg:
    CIB Bank: 10700244-22465603-51100005 Lőtér Kft.
    Kérjük, hogy az átutalásnál a közlemény rovatban tüntesd fel a nevedet és az utalvány egyedi kódját is! Az átutalást követően a számládat arra a névre és címre állítjuk ki, amelyet a regisztrációnál megadtál, küldeni pedig arra a címre fogjuk, amelyet postázási címként megjelöltél.

Bejelentkezés:
Bejelentkezni a tervezett időpont előtt legalább egy héttel már érdemes, hogy biztosan tudjunk szabad időpontot adni.

Telefonszámunk: +36 20 512 8489

Ha a helyszínen szeretnél fizetni, kérjük jelezd ezt az időpont lefoglalásakor a recepciós kolléganőnknek, a felhasználni kívánt utalvány kódjával együtt.

Kérjük, add át a megajándékozottnak, hogy amikor ellátogat majd a lőtérre, az ajándékutalványt mindenképpen hozza magával!

Tovább a csomagokhoz >