Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor vagytok nyitva?

 

Hétfőtől keddig: 9:00-18:00 – Telefonos ügyfélszolgálat és VIP agyaggalamb-lövészet. Szerdától vasárnapig: 09:00-18:00 – Teljes körű nyitvatartás minden lövészeti pályán, előzetes időpont-egyeztetéssel. További részletek a Kapcsolat oldalunkon.
A lőtér zárva van az állami ünnepnapokon, valamint a karácsonyi ünnepektől azaz dec.23.tól január 05-ig.

 

Muszáj időpontot egyeztetni?

 

Igen, nagyon fontos. Csak így tudunk ugyanis szabad pályát, lőállás és lövészetvezetőt biztosítani. Hétköznapra érdemes legalább egy héttel korábban, hétvégére (főleg a nyári csúcsidőszakban) inkább három héttel előbb foglalni a +36205128489-es telefonszámon. Az egyeztetés nélkül betérőknek sajnos nem tudunk lehetőséget adni lövészetre.

Az időpont-egyeztetés gördülékenysége érdekében arra kérünk, hogy hívd fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon nyitvatartási időben. Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tudsz egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban.

 

Idegen nyelveken is tudtok?

 

Igen, lövészetvezetőink az eligazításokat és a lövészet levezetését angolul is el tudják végezni, de amennyiben megoldható, ezt jelezzétek nekünk az időpontfoglaláskor.

 

Vásárolhatunk tőletek utalványt?

 

Igen a Lőtéren is megvan erre a lehetőség nyitvatartási időben, de a rendelést visszaigazoló emailben is elküldjük az utalványok linkjét, amit magatok is ki tudtok nyomtatni.

 

Meddig beválthatóak az utalványok?

 

A tőlünk vásárolt utalványok egységesen – a megvásárlás dátumától számítva – egy évig érvényesek.

A mástól (Éleménypláza, Meglepkék, Nagy Nap, Élj a Mának) vásárolt utalványokon fel van tüntetve az érvényességi idő.

 

Lejárt az utalványom, beválthatom?

 

A Lőtéren vásárolt utalványokat az egy éves határidőt követően nem áll módunkban beváltani.

A mástól (Éleménypláza, Meglepkék, Nagy Nap, Élj a Mának) vásárolt utalványok érvényességi idejével kapcsolatban a kibocsátónál (Éleménypláza, Meglepkék, Nagy Nap, Élj a Mának) érdeklődj.

 

Kiskorú gyermekem van, lőhet ő is?

 

A hatályos jogszabályok alapján csak 18. életévét betöltött személyek lőhetnek éles lőfegyverrel.

A 18 év alattiak számára légpuskás mesterlövészetet, íjászatot illetve Airsoft lövészetet tudunk biztosítani.

 

Lehet hozzátok menni tömegközlekedéssel is?

 

188 188E

A 188. és 188E autóbuszok útvonala Budapest és Budakeszi között. A megálló neve, ahol le kell szállni: Budaörs, Gábor Dénes körút. Onnan még Budakeszi felé, a főút mellett a lejtőn lesétálva egy aszfaltozott úton kell besétálni, ahol a Lőtér feliratú tábla balra mutat.

 

Muszáj a ti csomagjaitokat lőni vagy van lehetőség egyéni csomag összeállítására?

 

Igen, természetesen biztosítjuk a lehetőséget egyedi csomagok összeállítására vagy egy-egy fegyverrel való lövészetre is. Nem árt tudni azt, hogy az összeállított, nem variálható csomagjaink kedvezményesebb árúak, mintha egyénileg összeválogatnátok ugyanazokat a fegyvereket.

Az egyénileg összeválogatott lőfegyvereket és a lőszermennyiséget kérjük a loterinfo@gmail.com címre elküldeni, nevet és telefonszámot tartalmazó levélben, s csak ezután lehet szó előzetes időpontfoglalásról.

 

Tudok módosítani az előre összeállított élménylövészeti csomagjaitokon? Betehetünk, kivehetünk belőle fegyvert?

 

Az előre összeállított csomagjaink módosítására nincsen lehetőség azok kedvezményes mivolta miatt. Ugyanakkor bármikor van lehetőségetek extra fegyvereket választani csomagotok mellé. Az élménylövészeti csomagok vásárlása esetén kedvezményesen biztosítjuk az extra fegyverek használatát, a lövéseket.

Mi a kedvezmény? Nem kell külön pályabérleti, fegyverbérleti díjat és a lövészetvezető munkadíját fizetni.

 

Lőhetek csak néhány általam választott fegyverrel?

 

Természetesen, lőterünk arzenálja szabadon kipróbálható, a választott fegyverek műszaki állapota és a hozzájuk való lőszerkészletünk függvényében.

 

Tudok-e sorozatot lőni a fegyvereitekkel?

 

Nem, a hatályos jogszabályok értelmében ez tiltott, a hangtompítós fegyverekhez hasonlóan. Ahol van lehetőség automata fegyverrel tüzelni, ott azt MINDIG csak vaklőszer tüzelésére képes színházi fegyverekkel kivitelezik.

 

Milyen ruhában jöjjek?

 

Az agyaggalamb lövészetre szolgáló pályák kivételével a lőállások fedettek, ezért a fedett lőállásokban csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot. Agyaggalamb lövészet esetén a szemerkélő eső vagy kisebb szél nem jelent problémát :), zuhogó eső illetve viharos erejű szél esetén azonban nem tudjuk biztosítani ezt a programot.

Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Hölgyeknek nem javasolt a mélyebb kivágás a női ruha felső részén, az uraknak pedig az ún. galléros póló.)

 

Van-e lehetőség kártyás fizetésre a helyszínen? SZÉP Kártyát elfogadtok?

 

A terminálunk elfogadja a Maestro, Visa és MasterCard kártyáit, sajnos az American Express-et egyelőre nem.

Van már Szép Kártya terminálunk, tehát azt is elfogadjuk.

 

Lőhetünk többen egy csomagot?

 

Igen, ha a kétszemélyes csomagot vásároltok. Ezek a Bad Boys, a Call of Duty Ultimate, és a Mr. & Mrs. Smith. Ezeket a programokat két fő élheti át, tetszés szerinti megosztásban.

A többi, ún. egyszemélyes élménylövészeti csomagok megosztására nincsen mód, azaz csak egy személy használhatja a fegyvereket, lőszereket.

 

Kísérők, gyermekek jöhetnek?

 

Igen, de a lőtéren a látás- és hallásvédő eszközök viselése kötelező, így a lőállásoknál csak azok viselésével tartózkodhat bárki. Ezen kívül fontos az is, hogy 1-2 személytől több ne kísérje a lövőt, mert az akadályozza a lövészeti program gördülékeny lebonyolítását. Kisgyermekek a veszélyes helyzetek elkerülése érdekében csak folyamatos szülői felügyelettel tartózkodhatnak a lőtéren, a lőállások körül kialakított zárt területre csak 14 év feletti gyermekek léphetnek be kísérőként. A lőtéren tartózkodó 18. életévét be nem töltött látogatóért teljes mértékben a nagykorú kísérője visel minden felelősséget!

 

Gyermeket várok, szabad jönnöm?

 

Alapvetően nem javasoljuk az áldott állapotban lévőnek a lőprogramok látogatását. Az első és a harmadik trimeszterben lévők számára a lőtér látogatása egyáltalán nem javasolt.
A második trimeszterben lévő várandós kismama saját felelősségére részt vehet a lövészeten, ám a komoly zajterhelés és az emiatt bekövetkező esetleges halláskárosodás miatt nem ajánljuk a részvételt. A fentiek miatt a várandósság teljes ideje alatt kizárjuk a felelősséget a lőtérre látogató kismamák esetleges magzati egészségkárosodásával kapcsolatosan!

 

Szabad-e fotózni és videót készíteni?

 

Természetesen szabad. A biztonsági rendszabályok betartása mellett a lövészet közben és utána az ellenőrzött, töltetlen fegyverekkel is van lehetőség fotók, videók készítésére. A fotókat szabadon feltölthetitek a közösségi oldalakra is – ha be is tageltek minket, azt külön köszönjük. 🙂

A kép- és videófelvételeken 3. személy (más vendégeink, munkatársaink) kizárólag az érintett előzetes beleegyezésével, illetve az arc – felvétel készítése előtti – kitakarásával készíthető. (Lásd az adatkezelési szabályokat!)

 

Lőlapot, töltényhüvelyeket elvihetem?

 

Természetesen. Az üres, elműködtetett töltényhüvelyek birtoklása nem ütközik semmilyen szabályozásba, így – módjával – lehet vinni abból is. Javasoljuk azonban, hogy a töltényhüvelyeket repülőgépre ne próbálják felvinni. Nem érdemes kockáztatni, mert biztos, hogy megtalálják és komoly jogi következményekre lehet számítani.