Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor vagytok nyitva?

 

Szerdától-Vasárnapig (09:00-18:00), előzetes időpont-egyeztetéssel. További részletek a Kapcsolat oldalunkon.

Hétfő-Kedd Zárva! Zárva vagyunk továbbá az állami ünnepnapokon, valamint a karácsonyi ünnepektől január 05-ig.

 

Muszáj időpontot egyeztetni?

 

Igen, nagyon fontos. Csak így tudunk ugyanis szabad pályát, lőállás és lövészetvezetőt biztosítani. Hétköznapra érdemes legalább egy héttel korábban, hétvégére (főleg a nyári csúcsidőszakban) inkább három héttel előbb foglalni a +36205128489-es telefonszámon. Az egyeztetés nélkül betérőknek sajnos nem tudunk lehetőséget adni lövészetre.

Az időpont-egyeztetés gördülékenysége érdekében arra kérjük, hogy hívja fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon nyitvatartási időben. Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tud egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban.

 

Idegen nyelveken is tudtok?

 

Igen, lövészetvezetőink az eligazításokat és a lövészet levezetését angolul is el tudják végezni, de amennyiben megoldható, ezt jelezzétek nekünk az időpontfoglaláskor.

 

Vásárolhatunk tőletek utalványt?

 

Igen a Lőtéren is megvan erre a lehetőség nyitvatartási időben, de a rendelést visszaigazoló emailben is elküldjük az utalványok linkjét, amit magatok is ki tudtok nyomtatni.

 

Meddig beválthatóak az utalványok?

 

A tőlünk vásárolt utalványok egységesen – a megvásárlás dátumától számítva – egy évig érvényesek.

A mástól (Élemény Pláza, Meglepke, Nagy Nap) vásárolt utalványokon fel van tüntetve az érvényességi idő.

 

Lejárt az utalványom, beválthatom?

 

A Lőtéren vásárolt utalványokat az egy éves határidőt követően az nem áll módunkban beváltani.

A mástól (Élemény Pláza, Meglepke, Nagy Nap) vásárolt utalványok érvényességi idejével kapcsolatban a kibocsátónál (Élemény Pláza, Meglepke, Nagy Nap) érdeklődj.

 

Kiskorú gyermekem van, lőhet ő is?

 

A hatályos jogszabályok alapján csak 14. életévét betöltött személyek lőhetnek éles lőfegyverrel (ún. sörétes lőfegyverek). Lásd a Shotgun Operator 14 élménylövészeti csomagot.

A 16. életévét betöltött személyek a sörétes lőfegyverekkel és .22-es kaliberű fegyverekkel is lőhetnek. Lásd a SWAT 16 élménylövészeti csomagot is.

 

Lehet hozzátok menni tömegközlekedéssel is?

 

188 188E

A 188. és 188E autóbuszok útvonala Budapest és Budakeszi között. A megálló neve, ahol le kell szállni: Budaörs, Ipari Park IV. sz. kapu. Onnan még Budakeszi felé, a főút mellett a lejtőn lesétálva egy murvás úton kell besétálni, ahol a Lőtér feliratú tábla balra mutat.

 

Muszáj a ti csomagjaitokat lőni vagy van lehetőség egyéni csomag összeállítására?

 

Igen, természetesen biztosítjuk a lehetőséget egyedi csomagok összeállítására vagy egy-egy fegyverrel való lövészetre is. Nem árt tudni azt, hogy az összeállított, nem variálható csomagjaink kedvezményesebb árúak, mintha egyénileg összeválogatnátok ugyanazokat a fegyvereket.

Az egyénileg összeválogatott lőfegyvereket és a lőszermennyiséget kérjük a loterinfo@mail.com címre elküldeni, nevet és telefonszámot tartalmazó levélben, s csak ezután lehet szó előzetes időpontfoglalásról.

 

Tudok módosítani az előre összeállított élménylövészeti csomagjaitokon? Betehetünk, kivehetünk belőle fegyvert?

 

Az előre összeállított csomagjaink módosítására nincsen lehetőség azok kedvezményes mivolta miatt. Ugyanakkor bármikor van lehetőségetek extra fegyvereket választani csomagotok mellé. Az élménylövészeti csomagok vásárlása esetén kedvezményesen biztosítjuk az extra fegyverek használatát, a lövéseket.

Mi a kedvezmény? Csak a lőszerek árát kérjük el, nem kell külön pályabérleti, fegyverbérleti díjat és a lövészetvezető munkadíját fizetni.

 

Lőhetek csak néhány általam választott fegyverrel?

 

Természetesen, lőterünk arzenálja szabadon kipróbálható, a választott fegyverek műszaki állapota és a hozzájuk való lőszerkészletünk függvényében.

 

Tudok-e sorozatot lőni a fegyvereitekkel?

 

Nem, a hatályos jogszabályok értelmében ez tiltott, a hangtompítós fegyverekhez hasonlóan. Ahol van lehetőség automata fegyverrel tüzelni, ott azt MINDIG csak vaklőszer tüzelésére képes színházi fegyverekkel kivitelezik.

 

Milyen ruhában jöjjek?

 

Az agyaggalamb lövészet kivételével a lőállások fedettek, ezért csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot.

Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Hölgyeknek nem javasolt a mélyebb kivágás a női ruha felső részén, az uraknak pedig az ún. galléros póló.)

 

Van-e lehetőség kártyás fizetésre a helyszínen? SZÉP Kártyát elfogadtok?

 

A terminálunk elfogadja a Maestro, Visa és MasterCard kártyáit, sajnos az American Express-et egyelőre nem. SZÉP Kártyát sajnos jelenleg nem áll módunkban elfogandi.

 

Lőhetünk többen egy csomagot?

 

Igen, ha a kétszemélyes csomagot vásároltok. Ezek a Bad Boys, a Call of Duty Ultimate, a

Call of duty WW II. és a Mr. & Mrs. Smith. Ezeket a programokat két fő élheti át, tetszés szerinti megosztásban.

A többi, ún. egyszemélyes élménylövészeti csomagok megosztására nincsen mód, azaz csak egy személy használhatja a fegyvereket, lőszereket.

 

Kísérők, gyermekek jöhetnek?

 

Azt javasoljuk, hogy a SARS-CoV-2 vírus által okozott megbetegedés (COVID-19) miatt gyermekek és más kísérők csak feltétlen szükséges esetben jöjjenek!

A lőtéren a látás- és hallásvédő eszközök viselése kötelező, így az állásoknál csak azok viselésével tartózkodhat bárki. Nagyobb forgalomnál értelemszerűen a lövőket priorizáljuk a védőeszközök kiadásánál. Ezen kívül fontos az is, hogy 1-2 személy fölötti kísérőszám akadályozni szokta a lövészet gördülékeny lebonyolítását. Kisgyermekek a veszélyes helyzetek elkerülése érdekében csak folyamatos szülői felügyelettel tartózkodhatnak a lőállásokban és azok környékén.

 

Gyermeket várok, szabad jönnöm?

 

Az első trimeszterben saját felelősségre részt vehet a lövészeten várandós kismama, ám a második trimesztertől a komoly zajterhelés és az emiatt bekövetkező esetleges halláskárosodás miatt nem ajánljuk a részvételt. A várandósság teljes ideje alatt kizárjuk a felelősséget az esetleges egészségkárosodással kapcsolatban!

 

Szabad-e fotózni és videót készíteni?

 

Természetesen szabad. A biztonsági rendszabályok betartása mellett a lövészet közben és utána az üres fegyverekkel is van lehetőség fotók, videók készítésére. A fotókat szabadon feltölthetitek a közösségi oldalakra is – ha be is tageltek minket, azt külön köszönjük. 🙂

A kép- és videófelvételeken 3. személy (más vendégeink, munkatársaink) kizárólag az érintett előzetes beleegyezésével, illetve az arc felvétel készítése előtti kitakarásával készíthető. (Lásd az adatkezelési szabályokat!)

 

Lőlapot, töltényhüvelyeket elvihetem?

 

Természetesen. Az üres, elműködtetett töltényhüvelyek birtoklása nem ütközik semmilyen szabályozásba, így módjával lehet vinni abból is. Javasoljuk azonban, hogy repülőre ne próbálják felvinni, mert azt viszont szigorúan tilos, minden módon (kézipoggyász, feladott csomag). Nem érdemes kockáztatni, mert biztos, hogy megtalálják és komoly jogi következményekre lehet számítani.