Gyakran Ismételt Kérdések

Mikor vagytok nyitva?

Hétfő-Kedd Zárva! Szerdától-Vasárnapig (09:00-18:00), előzetes időpont-egyeztetéssel. További részletek a Kapcsolat oldalunkon.

Muszáj időpontot egyeztetni?

Igen, nagyon fontos. Csak így tudunk ugyanis biztosan szabad pályát és lövészetvezetőt biztosítani. Hétköznapra érdemes legalább egy héttel előtte, hétvégére (főleg a nyári csúcsidőszakban) inkább két-három héttel előtte foglalni a +36205128489-es telefonszámon. Az egyeztetés nélkül betérőknek sajnos nem biztos, hogy tudunk lehetőséget adni lövészetre.

Az időpont-egyeztetés gördülékenysége érdekében arra kérjük, hogy hívja fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon, hétfőtől vasárnapig, 09:00 és 18:00 óra között.

Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tud egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban.

Idegen nyelveken is tudtok?

Igen, lövészetvezetőink az eligazításokat és a lövészet levezetését angolul is el tudják végezni, de amennyiben megoldható, ezt jelezzétek nekünk az időpontfoglaláskor.

Vásárolhatunk tőletek utalványt?

A rendelést visszaigazoló emailben elküldjük az utalványok linkjét, ezt otthon ki tudjátok nyomtatni.

Meddig beválthatóak az utalványok?

A tőlünk vásárolt utalványok egységesen egy évig érvényesek a megvásárlás dátumától számítva.

Lejárt az utalványom, beválthatom?

A korábbi fél éves érvényességet egy évre emeltük – ezen az időintervallumon belül a voucher-ek előzetes időpont-egyeztetéssel bármikor beválthatóak. Az egy éves határidőt követően azonban az utalványokat nem áll módunkban beváltani.

Kiskorú gyermekem van, lőhet ő is?

A magyar törvények és szabályok alapján csak 14 év fölötti személyek lőhetnek éles lőfegyverrel. 14 éves kortól sörétes puskával lehetséges lövészet, 16 éves kortól pedig már a .22-es kaliberű fegyverekkel is. Az összes többi kaliberrel csak 18. életévüket betöltött személyek lőhetnek. Sajnos kivételezni senkivel nem áll módunkban. A 14 életévüket igen, a 16. viszont még nem betöltött lövők figyelmébe ajánljuk Shotgun Operator 14 csomagunkat, míg a 16. éven felüli kiskorúak lőhetik a SWAT 16 csomagot is.

Lehet hozzátok menni tömegközlekedéssel is?

Lehet, a legközelebb a Volánbusz 757-es és 758-as járatai rakják le az embert. A 758-as Budatétényből, a Camponától indul óránként, míg a 757-es a Budaörsi lakóteleptől hozza ki az utasokat. A megállóhelyek listájáért és a menetrendért lásd a Volánbusz viszonylatlistáját. A megálló neve, ahol le kell szállni: Budaörs, Ipari Park IV. sz. kapu. Onnan még Budakeszi felé, a főút mellett a lejtőn lesétálva egy murvás úton kell besétálni, ahol a Lőtér feliratú tábla balra mutat.

Muszáj a ti csomagjaitokat lőni vagy van lehetőség egyéni csomag összeállítására?

Nem, természetesen van lehetőség egyedi csomagok összeállítására vagy egy-egy fegyverrel való lövészetre is, de azt nem árt tudni, hogy az összeállított, nem variálható csomagjaink kedvezményesebb árúak, mintha egyénileg összeválogatnátok ugyanazokat a fegyvereket.

Tudok módosítani az előre összeállított élménylövészeti csomagjaitokon? Betehetünk, kivehetünk belőle fegyvert?

Az előre összeállított csomagjaink módosítására nincsen lehetőség azok kedvezményes mivolta miatt. Ugyanakkor bármikor van lehetőségetek extra fegyvereket választani csomagotok mellé.

Lőhetek csak néhány általam választott fegyverrel?

Természetesen, lőterünk arzenálja szabadon kipróbálható – természetesen a választott fegyverek műszaki állapota és a hozzájuk való lőszer készletünk függvényében.

Tudok-e sorozatot lőni a fegyvereitekkel?

Nem, a magyar törvények értelmében ez a hangtompítós fegyverekhez hasonlóan tiltott. Ahol van lehetőség automata fegyverrel tüzelni, ott azt MINDIG csak vaklőszer tüzelésére képes színházi fegyverekkel kivitelezik.

Milyen ruhában jöjjek?

Lőterünk alapvetően kültéri, bár a lőállások fölött van fedél és infrás hősugárzó is, érdemes az évszakhoz megfelelő, sportos öltözetben jönni. Kerüljük az alacsonyan gombolt ingeket és mélyen dekoltált ruhákat, illetve nem célszerű a szoros, vállban felfeszülő felsőruházatok (pl. bőrkabátok) viselete sem, mert akadályozza a hatékony fegyverkezelést.

Van-e lehetőség kártyás fizetésre a helyszínen? SZÉP Kártyát elfogadtok?

A terminálunk elfogadja a Maestro, Visa és MasterCard kártyáit, sajnos az American Express-et egyelőre nem. SZÉP Kártyát sajnos jelenleg nem áll módunkban elfogandi.

Lőhetünk többen egy csomagot?

Nem, sajnos a csomagok megosztására nincsen mód az árak egy személyre vonatkoznak. Ez alól kivétel Bad Boys illetve Mr. és Mrs. Smith csomagunk, amelyek kétszemélyesek, de kettőnél több személyre ott sincsen lehetőség.

Kísérők, gyermekek jöhetnek?

Jöhetnek, de a lőtéren látás- és hallásvédő eszközök viselése kötelező, így az állásoknál csak azok viselésével tartózkodhat bárki. Nagyobb forgalomnál értelemszerűen a lövőket priorizáljuk a védőeszközök kiadásánál. Ezen kívül az 5-6 személy fölötti kísérőszám akadályozni szokta a lövészet gördülékeny lebonyolítását. Kisgyermekek a veszélyes helyzetek elkerülése érdekében csak folyamatos szülői felügyelettel, fegyelmezetten tartózkodhatnak a lőállásokban és azok környékén.

Gyermeket várok, szabad jönnöm?

Az első két trimeszterben saját felelősségre részt vehet a lövészeten várandós kismama, ám a harmadik trimesztertől a komoly zajterhelés és az emiatt bekövetkező esetleges halláskárosodás miatt nem ajánljuk a részvételt. Semminemű felelősséget nem áll módunkban vállalni az esetleges problémákért.

Szabad-e fotózni és videózni?

Természetesen szabad, a biztonsági rendszabályok betartása mellett a lövészet közben és utána az üres fegyverekkel is van lehetőség fotók készítésére. A fotókat szabadon feltölthetitek a közösségi oldalakra is – ha be is tageltek minket azt külön köszönjük. 🙂

Lőlapot, töltényhüvelyeket elvihetem?

Természetesen. Az üres, elműködtetett töltényhüvelyek birtoklása nem ütközik semmilyen szabályozásba, így módjával lehet vinni abból is. Javasoljuk azonban, hogy repülőre ne próbálják felvinni, mert azt viszont szigorúan tilos, minden módon (kézipoggyász, feladott csomag). Nem érdemes kockáztatni, mert biztos, hogy megtalálják és komoly jogi következményekre lehet számítani.