Információk foglalással és csomagok felhasználásával kapcsolatban!

Információk az időpont-foglalással és a lövészeti csomagok felhasználásával kapcsolatban

 

Szeretnénk neked segíteni abban, hogy az igényeid előtérbe helyezve, gyorsan, egyszerűen meg tudd tervezni a Budakeszi Lőtéren az élménylövészeti csomagod felhasználását. Ezért arra kérünk, hogy olvasd el figyelmesen a következő tájékoztatást.

 

A Budakeszi Lőtér szerdától vasárnapig, 0930 és 1800 óra között van nyitva. A Lőtér zárva van hétfőn és kedden, az állami ünnepnapokon, valamint a karácsonyi ünnepektől január 05-ig.

A kiválasztott élménylövészeti csomagod utalványának beváltásához egy – kizárólag – telefonon történő időpontegyeztetés szükséges. Az időpontfoglalás gördülékenysége érdekében arra kérünk, hogy hívd fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon, az élménylövészetet a nyitvatartási időnkre, azaz szerdától vasárnapig tartó, 0930 és 1800 óra közötti időtartamra tervezve. Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tudsz egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy legalább három héttel a tervezett időpont előtt telefonálj, hogy biztosan tudjunk szabad időpontot adni. (A hétköznap munkaidő utáni és a hétvégi időpontok a legnépszerűbbek vendégeink körében.) Ezzel együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy rövidebb határidőn belül is találjunk neked megfelelő, szabad időpontot, biztosítva a legideálisabb vendégélmény lehetőségét.

 

Időpontjaink szerdától vasárnapig:

 

0930 órától 1100 óráig

1030 órától 1200 óráig

1130 órától 1300 óráig

1330 órától 1500 óráig

1430 órától 1600 óráig

1530 órától 1700 óráig

1630 órától 1800 óráig

 

Arra kérünk, hogy telefonon történő egyeztetéshez készítsd elő a naptárad,  hivatkozz a megrendelt (ajándékba kapott) élménylövészeti csomag pontos nevére, valamint a megrendelési számra és hivatkozz erre a tájékoztatásra!

 

Ne kezdeményezz időpontfoglalást akkor, ha nem tudod pontosan, hogy mikor érsz rá te magad és/vagy az a személy, aki a lövészeti programon részt venne!

 

Az élménylövészethez elengedhetetlenül szükséges egy arcképes, személyazonosításra alkalmas okmány bemutatása. Az okmány lehet személyi igazolvány, vezetői engedély (jogosítvány), vagy útlevél. Más okmányt nem fogadhatunk el jogszabályi rendelkezés miatt. Az okmányt fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, fénymásolatot, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

Az utalvány beváltásához az is szükséges, hogy az ajándékba kapott utalványt kinyomtatva magaddal hozd! A kupont fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

A program megkezdése előtt és közben senki nem állhat alkohol, kábítószer vagy pszichotróp anyag hatása alatt. A lővészetvezető bárkit – indokolás nélkül – kizárhat a lövészetből, ha ilyen szer, szerek hatása alatt áll. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

A lövészethez szükséges védőeszközöket (lövész szemüveg, fülvédő) és a lőfegyvereket minden vendég után fertőtlenítjük. (Július 03-tól sem védettségi igazolvány, sem maszk nem kell a Budakeszi Lőtér területére történő belépéshez, élménylövészethez.)

 

A tervezett programok 5-10 perces regisztrációs eljárást, 10-15 perces biztonsági eligazítást és a személyenként/csomagonként kb. 60 percnyi sportlövészetet foglalnak magukba. A teljes szabadidős sportprogram tehát megközelítőleg 90 perc, ez azonban függ a kiválasztott élménylövészeti csomag nagyságától is.

 

Arra kérünk, hogy külön jelezd munkatársunknak azt, hogy egyedül, vagy kísérővel jössz-e hozzánk!

 

Az agyaggalamb lövészet kivételével a lőállások fedettek, ezért csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot.

 

Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Az öntöltő lőfegyverek által a lövés során kivetett, forró lőszerhüvelyek miatt a hölgyeknek nem javasolt a dekoltált felső, az uraknak pedig az ún. galléros póló, mert az oda esetleg beeső forró lőszerhüvelyek a bőrrel érintkezve égési sérülést okozhatnak, illetve önkéntelen reflex-mozdulatokat eredményezhetnek, amely – töltött fegyverrel a kézben – biztonsági kockázatot jelent.)

 

Az útvonal kiválasztásához célszerű a waze navigációs alkalmazást használni,  ebben az esetben elég a “Budakeszi Lőtér” szöveget beírni az útvonaltervezőbe.

 

A lőtér kizárólag aszfaltozott úton közelíthető meg, ezért kerüld el a földutakat!

 

Szeretettel várunk lőterünkön!