Információk foglalással és csomagok felhasználásával kapcsolatban!

Információk az időpont-foglalással és a lövészeti csomagok felhasználásával kapcsolatban

 

Szeretnénk Önt segíteni abban, hogy az igényeit előtérbe helyezve, gyorsan, egyszerűen tudja megtervezni a Budakeszi Lőtéren az élménylövészeti csomag felhasználását. Ezért arra kérjük, hogy olvassa el figyelmesen a következő tájékoztatást.

 

A lőterünk nyitvatartása: Hétfőtől keddig: 9:00-18:00 – Telefonos ügyfélszolgálat és VIP agyaggalamb-lövészet. Szerdától vasárnapig: 09:00-18:00 – Teljes körű nyitvatartás minden lövészeti pályán.

A lőtér zárva van az állami ünnepnapokon, valamint a karácsonyi ünnepektől azaz dec.23.tól január 05-ig.

 

Ha élménylövészeti kupont rendelt tőlünk, akkor annak beváltásához egy – kizárólag – telefonon történő időpontegyeztetés szükséges. Az időpontfoglalás gördülékenysége érdekében arra kérjük, hogy hívja fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon, az élménylövészetet a teljes körű nyitvatartási időnkre, azaz szerdától vasárnapig tartó, 09:00 és 18:00 óra közötti időtartamra tervezve. Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tud egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy legalább három héttel a tervezett időpont előtt szíveskedjen telefonálni, hogy biztosan tudjunk szabad időpontot adni. (A hétköznap munkaidő utáni és a hétvégi időpontok a legnépszerűbbek vendégeink körében.) Ezzel együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy rövidebb határidőn belül is találjunk Önnek megfelelő, szabad időpontot, biztosítva a legideálisabb vendégélmény lehetőségét.

 

Időpontjaink szerdától vasárnapig:

 

09:00 órától 10:00 óráig

 

10:00 órától 11:00 óráig

 

11:00 órától 12:00 óráig

 

13:00 órától 14:00 óráig

 

14:00 órától 15:00 óráig

 

15:00 órától 16:00 óráig

 

16:00 órától 17:00 óráig

 

Arra kérjük, hogy telefonon történő egyeztetéshez készítse elő a naptárát, hivatkozzon a megrendelt (ajándékba kapott) élménylövészeti csomag pontos nevére, valamint a megrendelési számra és hivatkozzon erre a levélre!

 

Ne kezdeményezzen időpontfoglalást akkor, ha nem tudja pontosan, hogy mikor ér rá Ön, és/vagy az a személy, aki a lövészeti programon részt venne.

 

Az élménylövészethez elengedhetetlenül szükséges egy arcképes, személyazonosításra alkalmas okmány bemutatása. Az okmány lehet személyi igazolvány, vezetői engedély (jogosítvány), vagy útlevél. Más okmányt nem fogadhatunk el jogszabályi rendelkezés miatt. Az okmányt fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, fénymásolatot, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

A kupon beváltásához az is szükséges, hogy az ajándékba kapott utalványt kinyomtatva magával hozza! A kupont fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

A program megkezdése előtt és közben senki nem állhat alkohol, kábítószer vagy pszichotróp anyag hatása alatt. A lövészetvezető bárkit – indokolás nélkül – kizárhat a lövészetből, ha ilyen szer, szerek hatása alatt áll. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

A lövészethez szükséges védőeszközöket (lövész szemüveg, hallásvédelmi fültok) és a lőfegyvereket minden vendég után fertőtlenítjük.

 

Kérjük érkezz pontosan. Ha esetleg korábban érkezel, nem baj, de sajnos várnod kell addig, amíg tudunk veled foglalkozni. Tudod fegyverekkel, lőszerekkel foglalkozunk, a lőtér veszélyes üzem, ezért a bejutást mindenképpen szabályoznunk kell. Korábbi regisztrációra tehát sajnos nincsen lehetőség. Ha esetleg a lőtérre utazásod során úgy látod, hogy késni fogsz, kérjük, hogy hívd a recepciónkat, tájékoztass minket arról, hogy kb. mikor fogsz érkezni. Maximum 15 perces késést tudunk kezelni, ezt követően azonban már nem tudunk segíteni, nem tudod megkezdeni a lövészetet.

A regisztrációt követően negyedórával kezdődik majd egy kb. 15 perces biztonsági eligazítás, amelyen mindenképpen részt kell venned, függetlenül attól, hogy volt-e már a kezedben fegyver vagy sem, voltál-e már nálunk és kaptál-e már ilyen eligazítást vagy sem. Maga a lövészeti program a biztonsági eligazítást követően kezdődik majd.

 

Arra kérjük, hogy külön jelezze munkatársunknak azt, hogy egyedül, vagy kísérővel jön.

 

Az agyaggalamb lövészetre szolgáló pályák kivételével a lőállások fedettek, ezért a fedett lőállásokban csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot. Agyaggalamb lövészet esetén a szemerkélő eső vagy kisebb szél nem jelent problémát :), zuhogó eső illetve viharos erejű szél esetén azonban nem tudjuk biztosítani ezt a programot.

 

Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Az öntöltő lőfegyverek által a lövés során kivetett, forró lőszerhüvelyek miatt a hölgyeknek nem javasolt a dekoltált felső, az uraknak pedig az ún. galléros póló, mert az oda esetleg beeső forró lőszerhüvelyek a bőrrel érintkezve égési sérülést okozhatnak, illetve önkéntelen reflex-mozdulatokat eredményezhetnek, amely – töltött fegyverrel a kézben – biztonsági kockázatot jelent.)