Információk foglalással és csomagok felhasználásával kapcsolatban!

Információk az időpont-foglalással és a lövészeti csomagok felhasználásával kapcsolatban

 

Szeretnénk Önt segíteni abban, hogy az igényeit előtérbe helyezve, gyorsan, egyszerűen tudja megtervezni a Budakeszi Lőtéren az élménylövészeti csomag felhasználását. Ezért arra kérjük, hogy olvassa el figyelmesen a következő tájékoztatást.

 

A Budakeszi Lőtér szerdától vasárnapig, 0930 és 1800 óra között van nyitva. A Lőtér zárva van hétfőn és kedden, az állami ünnepnapokon, valamint a karácsonyi ünnepektől január 05-ig.

 

Az Ön által megrendelt élménylövészeti kupon beváltásához egy – kizárólag – telefonon történő időpontegyeztetés szükséges. Az időpontfoglalás gördülékenysége érdekében arra kérjük, hogy hívja fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon, az élménylövészetet a nyitvatartási időnkre, azaz szerdától vasárnapig tartó, 0930 és 1800 óra közötti időtartamra tervezve. Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tud egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy legalább három héttel a tervezett időpont előtt szíveskedjen telefonálni, hogy biztosan tudjunk szabad időpontot adni. (A hétköznap munkaidő utáni és a hétvégi időpontok a legnépszerűbbek vendégeink körében.) Ezzel együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy rövidebb határidőn belül is találjunk Önnek megfelelő, szabad időpontot, biztosítva a legideálisabb vendégélmény lehetőségét.

 

Időpontjaink szerdától vasárnapig:

 

09:30 órától 11:00 óráig

10:30 órától 12:00 óráig

11:30 órától 13:00 óráig

13:30 órától 15:00 óráig

14:30 órától 16:00 óráig

15:30 órától 17:00 óráig

16:30 órától 18:00 óráig

 

Arra kérjük, hogy telefonon történő egyeztetéshez készítse elő a naptárát, hivatkozzon a megrendelt (ajándékba kapott) élménylövészeti csomag pontos nevére, valamint a megrendelési számra és hivatkozzon erre a levélre!

 

Ne kezdeményezzen időpontfoglalást akkor, ha nem tudja pontosan, hogy mikor ér rá Ön, és/vagy az a személy, aki a lövészeti programon részt venne.

 

Azt javasoljuk, hogy a SARS-CoV-2 vírus által okozott megbetegedés (COVID-19) elleni oltás beadásának napjára és az azt követő 5 napon belülre ne kérjen időpontot!

 

Az élménylövészethez elengedhetetlenül szükséges egy arcképes, személyazonosításra alkalmas okmány bemutatása. Az okmány lehet személyi igazolvány, vezetői engedély (jogosítvány), vagy útlevél. Más okmányt nem fogadhatunk el jogszabályi rendelkezés miatt. Az okmányt fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, fénymásolatot, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

A kupon beváltásához az is szükséges, hogy az ajándékba kapott utalványt kinyomtatva magával hozza! A kupont fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, digitalizált képet nem fogadhatunk el.

 

A program megkezdése előtt és közben senki nem állhat alkohol, kábítószer vagy pszichotróp anyag hatása alatt. A lővészetvezető bárkit – indokolás nélkül – kizárhat a lövészetből, ha ilyen szer, szerek hatása alatt áll. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

A lövészethez szükséges védőeszközöket (lövész szemüveg, hallásvédelmi fültok) és a lőfegyvereket minden vendég után fertőtlenítjük. (Orrot és szájat egyaránt eltakaró maszkot feltétlen hozzon magával, védettségi igazolvány azonban egyelőre nem szükséges a Budakeszi Lőtér területére történő belépéshez, élménylövészethez.)

 

A tervezett program 5-10 perces regisztrációs eljárást, 10-15 perces biztonsági eligazítást és a személyenként/csomagonként kb. 60 percnyi sportlövészetet foglalnak magukba. A teljes szabadidős sportprogram tehát megközelítőleg 90 perc lenne.

 

Arra kérjük, hogy külön jelezze munkatársunknak azt, hogy egyedül, vagy kísérővel jön.

 

Az agyaggalamb lövészet kivételével a lőállások fedettek, ezért csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot.

 

Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Hölgyeknek nem javasolt a mélyebb kivágás a női ruha felső részén, az uraknak pedig az ún. galléros póló.)

 

Az útvonal kiválasztásához célszerű a waze navigációs alkalmazást használni, ebben az esetben elég a “Budakeszi Lőtér”-t beírni a programba.

 

A lőtér megközelítése során kerüljétek a földutakat!

 

A Budakeszi Lőtéren csak kávét, teát és üdítőt, ásványvizet árusítunk, szilárd élelmiszert nem forgalmazunk.