Esküvő lőtér

“Talán semmi sincs szebb a világon, mint találni egy embert, akinek a lelkébe nyugodtan letehetjük szívünk titkait, akiben megbízunk, akinek kedves arca elűzi lelkünk bánatát, akinek egyszerű jelenléte elég, hogy vidámak és nagyon boldogok legyünk.”

 

/Ernest Hemingway/

Kedves Ifjú Pár!

 

Házasságkötésük alkalmából nagyon sok boldogságot, békességben és szerelemben eltöltött hosszú-hosszú éveket kíván Önöknek a Lőtér Kft. és a Cserkészingatlanok Nonprofit Kft.

Az Önök ajándéka egy – kifejezetten pároknak készült – élménylövészeti csomag, amelynek a neve:

 

Mr. & Mrs. Smith.

 

A csomag felhasználása során azokat a fegyvereket lehet majd kipróbálni a Budakeszi Lőtéren, amelyekkel a híres filmsztárok lőttek ebben a kiváló filmben!

 

Ime:

Segítség az ajándékutalvány felhasználásához:

 

Szeretnénk Önöket segíteni abban, hogy az igényeiket előtérbe helyezve, gyorsan, egyszerűen tudják megtervezni a Budakeszi Lőtéren az élménylövészeti csomag felhasználását, hogy az ajándékba kapott programot maradéktalanul pozitív élményként őrizzék meg.

 

Ezért arra kérjük Önöket, hogy olvassák el figyelmesen a következő tájékoztatást!

Az Önök ajándékának felhasználása érdekében egy – kizárólag – telefonon történő időpontegyeztetés szükséges.

 

Az időpontfoglalás gördülékenysége érdekében arra kérjük Önöket, hogy hívják fel telefonon az Ügyfélszolgálati Irodánkat a +36205128489-es telefonszámon, az élménylövészetet a nyitvatartási időnkre, azaz szerdától vasárnapig tartó, 09:30 és 18:00 óra közötti időtartamra tervezve.

 

Munkatársunkkal könnyebben, hamarabb tudnak egyeztetni szóban a még szabad időpontokkal kapcsolatban. Javasoljuk, hogy legalább három héttel a tervezett időpont előtt szíveskedjenek telefonálni, hogy biztosan tudjunk szabad időpontot adni.

 

(A hétköznap munkaidő utáni és a hétvégi időpontok a legnépszerűbbek vendégeink körében.)

Ezzel együtt igyekszünk mindent megtenni azért, hogy rövidebb határidőn belül is találjunk Önöknek megfelelő, szabad időpontot, biztosítva a legideálisabb vendégélmény lehetőségét.

 

Időpontjaink szerdától vasárnapig:

 

09:30 órától 11:00 óráig

10:30 órától 12:00 óráig

11:30 órától 13:00 óráig

13:30 órától 15:00 óráig

14:30 órától 16:00 óráig

15:30 órától 17:00 óráig

16:30 órától 18:00 óráig

Arra kérjük, hogy telefonon történő egyeztetéshez készítsék elő a naptárjukat és az ajándékutalványt. Az utalványon ellenőrizzék annak érvényességi idejét! Lejárt érvényességi idejű utalványt sajnos nem lehet beváltani!

 

Az Önök utalványa a kiállítást követően egy évig érvényes.

 

Azt javasoljuk, hogy a SARS-CoV-2 vírus által okozott megbetegedés (COVID-19) elleni oltás beadásának napjára és az azt követő 5 napra ne kérjenek időpontot!

 

A telefonhívás elején hivatkozzanak az élménylövészeti csomag nevére (Mr. & Mrs. Smith csomag), valamint erre a levélre! Ne kezdeményezzenek időpontfoglalást akkor, ha nem tudják pontosan, hogy mikor érnek rá. Kérjük Önöket, hogy külön jelezzék a munkatársunknak azt, hogy ketten jönnek-e vagy esetleg kísérővel/kísérőkkel együtt!

 

Az élménylövészethez elengedhetetlenül szükséges fejenként egy arcképes, személyazonosításra alkalmas okmány bemutatása. Az okmány lehet személyi igazolvány, vezetői engedély (jogosítvány), vagy útlevél. Más okmányt nem fogadhatunk el jogszabályi előírások miatt. Az okmányt fizikai valójában be kell mutatni a helyszínen, ezért fénymásolatot, digitalizált képet (telefonon, e-mail-ben bemutatott fotót) nem fogadhatunk el.

 

Az utalvány beváltásához az is szükséges, hogy az ajándékba kapott utalványt valaki magával hozza!

Az utalványt fizikai valójában be kell mutatni, át kell adni a helyszínen, digitalizált képet nem fogadhatunk el. Az utalványt – érvénytelenítést követően – természetesen visszaadjuk majd Önöknek, hogy emlékként megmaradjon.

A program megkezdése előtt és közben senki nem állhat alkohol, kábítószer vagy pszichotróp anyag hatása alatt. A lővészetvezető bárkit – indokolás nélkül – kizárhat a lövészetből, ha ilyen szer, szerek hatása alatt áll. A döntés ellen nincs jogorvoslati lehetőség.

 

Ezúton hívjuk fel a figyelmüket arra, hogy mind az élménylövészeti csomagok, mind az ezektől eltérő összeállítású lőfegyverhasználat során elsődlegesnek tekintjük vendégeink és munkatársaink életének, testi épségének megóvását, valamint a vagyonbiztonságot. Ezért minden lövészet teljes ideje alatt fenntartjuk magunknak azt a jogot, hogy a biztonságos lőfegyverkezelés érdekében bármely lőfegyvert ún. helyettesítő fegyverre cseréljünk. A helyettesítés azonos, vagy hasonló rendeltetésű, működési elvű és kaliberű lőfegyvercserét jelent. Tehát a helyettesítő szolgáltatás mindig ár-értékarányos.

 

A lövészethez szükséges védőeszközöket (lövész szemüveg, fülvédő) és a lőfegyvereket minden vendég után fertőtlenítjük. (Jelenleg nem kell a Lőtérre történő belépéshez sem orrot és szájat egyszerre eltakaró maszk, sem védettségi igazolvány.)

 

A tervezett program 5-10 perces regisztrációs eljárást, 10-15 perces biztonsági eligazítást és kb. 60 percnyi sportlövészetet foglal magában. A teljes szabadidős sportprogram tehát megközelítőleg 90 perc lesz.

 

A lőállások fedettek, ezért csapadékos időjárás esetén is biztosítani tudjuk az élménylövészeti programot. Öltözetként időjárásnak megfelelő, kényelmes, szabad mozgást biztosító (ún. outdoor) ruházatot javasolunk viselni, amelynek nincs kapucnija, vagy az behajtható a felsőruházat gallérjába. (Hölgyeknek nem javasolt a mélyebb kivágás a női ruha felső részén, az uraknak pedig az ún. galléros póló.)

 

Az útvonal kiválasztásához kérjük a waze navigációs alkalmazást használni, ebben az esetben elég a “Budakeszi Lőtér”-t beírni a programba.

 

A lőtér megközelítése aszfaltozott úton lehetséges, mindenképpen kerüljék a földutakat!

 

A Budakeszi Lőtéren csak kávét, teát és üdítőt, ásványvizet árusítunk. Szilárd élelmiszert nem forgalmazunk.

 

Szeretettel várjuk Önöket lőterünkön!

 

Üdvözlettel:

 

Lőtér Kft.

 

Cserkészingatlanok Nonprofit Kft.