Információk a D Day elnevezésű, II. világháborús emléknapról

fejlec

A II. világháború egyik legjelentősebb eseménye a D Day, a „Leghosszabb Nap”, azaz a normandiai partraszállás napja előtti tisztelgés céljából a Lőtér Kft. és a Spurizoom Kft. együttműködésében, 2016. június 5-én egy zártkörű, II világháborús emléknap kerül megrendezésre. A rendezvényen való részvétel csak előre váltott jegyekkel lehetséges. A jegyekkel az alábbi programokon való részvételre nyílik lehetőség:

 • Hat eredeti, II. világháborús fegyverrel lőhetsz, összesen 44 lövést

loter_fegyverek

 • Felpróbálhatsz pár eredeti, II. világháborús katonai egyenruha-darabot, ha találsz jó méretet, akkor egy komplett egyenruhát is felvehetsz. Erről profi fotósunk fényképet készít majd, amelyet természetesen megkapsz
 • A katonáktól megismerheted a D-DAY rövid történetét
 • Mehetsz egy kört utasként egy eredeti, II. világháborús Willys terepjáróval és egy Dodge teherautóval
 • jeep
 • Részt vehetsz egy amerikai, vagy egy német „kiképzőtáborban”

katonak

 • Versenyezhetsz egy könnyedebb akadálypályán akár egyéniben, akár csapatban
 • Megtekintheted a nap folyamán az önvédelmi – közelharc bemutatóinkat

Picture5

 • Ehetsz egy jó kis hamburgert Coca Colával
 • Kapsz egy szuper 9MM Energy energiaitalt

Picture6

Jegyek a lőtér befogadóképessége miatt csak korlátozott számban kaphatók. Ezért szükséges a regisztráció és a kiválasztott jegyek árának átutalása az alábbiak szerint:

 1. Válaszd ki a csomagok közül a számodra legmegfelelőbbet!
 2. Kattints a Regisztráció feliratra és töltsd ki a regisztrációs adatlapot! Fontos, hogy tudasd velünk, hogy a számlát milyen névre és címre állíthatjuk ki és hová postázhatjuk (ha a levelezési címed nem azonos a számlázási címmel). Ne feledd, a „Megrendelem” gombra kattintás még nem jelent automatikus részvételt a rendezvényen, csupán azt, hogy félre tettük neked a jegyeket egy napig. Sajnos a korlátozott darabszám miatt ennél tovább nem tudjuk tartani a foglalást, a megrendelések – ha nem érkezik meg az utalás – 24 óra múlva törlődnek. A megrendelt jegyek a fizetést követően aktiválódnak.
 1. Fizetés:
  A kiválasztott és megrendelt jegye(ke)t kizárólag előre utalással tudod rendezni, ezt az alábbi számlaszámunkra teheted meg:
  CIB Bank: 10700244-22465603-51100005 Lőtér Kft.

Kérjük, a fizetést a megrendeléstől számított 24 órán belül tedd meg!

Az alábbi limitált jegyek közül választhatsz:

Látogatói jegy (passzív jegy): Feljogosít a lőtérre való belépésre és az önvédelmi bemutatók, kiképzések, akadályversenyek, éleslövészet megtekintésére, tartalmaz egy étkezést (hamburger, cola) és egy energiaitalt (9MM Energy). Ára: 5.000,- Ft.

Résztvevői jegy (aktív jegy): Feljogosít a lőtérre való belépésre, az önvédelmi bemutatók megtekintésére, a kiképzéseken és az akadályversenyen való részvételre, a járműveken (Willys, Dodge) való utazásra, az éleslövészet megtekintésére, tartalmaz egy étkezést (hamburger, cola) és egy energiaitalt (9MM Energy), valamint egy profi fotós által készített „fegyveres, pózolós” képet. Ára: 8.000,- Ft.

Lövészeti jegy: Feljogosít a lőtérre való belépésre, az éleslövészeti programon (II. világháborús csomag) való részvételre, az önvédelmi bemutatók, kiképzések, akadályversenyek megtekintésére, tartalmaz egy étkezést (hamburger, cola) és egy energiaitalt (9MM Energy), valamint egy profi fotós által készített „fegyveres, pózolós” képet. Ára: 25.000,- Ft.

VIP jegy: Feljogosít a lőtérre való belépésre, az éleslövészeti programon (II. világháborús csomag) való részvételre, az önvédelmi bemutatók megtekintésére, a kiképzéseken és az akadályversenyen való részvételre, a járműveken (Willys, Dodge) való utazásra, tartalmaz egy étkezést (hamburger, cola) és egy energiaitalt (9MM Energy), valamint egy profi fotós által készített „fegyveres, pózolós” képet. Ára: 30.000,- Ft.

Lövészeti- és VIP jegy 14 – 16 év közötti, illetve 16 – 18 év közötti gyermekeknek is igényelhető, a II. világháborús fegyverek helyett a számukra – az életkoruknak és a jogi szabályozásnak megfelelő – lőfegyvereket biztosítunk. A gyermek lövészeti jegy ára: 15.000,- Ft, a gyermek VIP jegy ára: 20.000,- Ft.

A megvásárolható jegyek száma:

Látogatói- és Résztvevői jegy összesen: 120 db.

Lövészeti- és VIP jegy összesen: 80 db.

Gyermek lövészeti- és VIP jegy összesen: 40 db.

 

Rendezvény Etikai Kódex

 • A jegy(ek) megvásárlásával és a rendezvényen való megjelenéssel a Résztvevő kötelezi magát, hogy elfogadja a Lőtérszabályzatot (helyszínen kifüggesztve) és a rendezvény időtartama alatt a lőtéri instruktorok és a szervezők utasításait minden esetben maradéktalanul betartja.
 • A rendezvény területére – legálisan tartott önvédelmi lőfegyver, illetve sportfegyver kivételével – tilos bevinni bármilyen szúró-, vágó-, továbbá minden olyan eszközt, amely emberi élet kioltására illetve sérülés okozására alkalmas lehet. A rendezvény biztonsági szolgálata gyanú esetén jogosult a ruházat és a csomagok átvizsgálására és a beléptetés megtagadására.
 • A Lőtér területére ittas, bódult állapotú, továbbá kábítószer/tudatmódosító szer befolyásoltsága/hatása alatt álló személy beléptetése szigorúan tilos. A rendezvény időtartama alatt tilos az alkohol fogyasztása vagy bármilyen tudatmódosító szer használata. Amennyiben a biztonsági szolgálat ilyet észlel, az érintett személyt vagy személyeket haladéktalanul eltávolítja a Lőtér területéről.
 • A Lőtér Kft. és a Spurizoom Kft. (Szervezők) elhatárolódik minden politikai párttól, szélsőséges szervezettől, csoporttól. Fő célunk a sportlövészet népszerűsítése, ismeretek átadása, egy történelmi korszak, illetve esemény alapos ismertetése. A rendezvény vendégei számára tilos önkényuralmi jelképek bármilyen szintű feltüntetése, viselése.
 • A Résztvevők tudomásul veszik és elfogadják, hogy róluk a rendezvény ideje alatt fénykép- és videofelvételek készülhetnek, továbbá hozzájárulnak ahhoz, hogy a Szervezők korlátozás nélkül felhasználhassák a rendezvényen róluk készült képeket, filmeket.
 • A Résztvevők saját személyes holmijukért maguk felelnek, ezekre maguk ügyelnek.

A Rendezvény Programja

09:00   Kapunyitás, a lövészeti programon résztvevők regisztrációja megkezdődik

09:30   Zászlófelvonás

09:45   A lövészeti programok megkezdődnek (tartanak folyamatosan, 18:00 óráig).

09:45   Az eredeti II. világháborús járművekkel (Willys terepjáró, Dodge teherautó) való fényképezés, utazás elindul (tart folyamatosan, 18:00 óráig).

09:45   Az eredeti II világháborús ruhadarabokban való „életképek” fotózása elindul, Csendes Péter, alias „Peter Grabowsky” fotóművész közreműködésével.

10:00 – 12:00 Az amerikai és a német „kiképzőtábor” megkezdi működését. Részprogramok:

 • D nap rövid történetének ismertetése a szembenálló felek szemszögéből
 • Önvédelmi bemutatók
 • Kiképzés
 • Akadálypálya

12:00 – 14:00 Az amerikai és a német „kiképzőtábor” programjának ismétlése

(új résztvevőkkel).

14:00 – 16:00 Az amerikai és a német „kiképzőtábor” programjának ismétlése

(új résztvevőkkel).

16:00 – 18:00 Az amerikai és a német „kiképzőtábor” programjának ismétlése

(új résztvevőkkel).

18:00 A rendezvény zárása a híres katonai takarodó, az Il Silenzio dallamaival.

A Szervezők fenntartják a rendezvény programjainak, időpontjának és a részvételi szabályok valamennyi pontjának módosítási jogát!