Üzlet

Ezüst (féléves) Kedvezménykártya

60,000.00 Ft

Felhasználás ideje:
2021-es évben
2021.01.01.-2021.06.30. (I. félév)
2021.07.01.-2021.12.31. (II. félév)
Ára:     60.000,- Ft/félév

Leírás
A Budakeszi Lőteret rendszeresebben látogató vendégeink számára kínáljuk Kedvezménykártya-programunkat.
Aki Kedvezménykártyát vásárol, a Budakeszi Lőtér lövészeti áraiból (fegyverbérlet; pályabérlet; kiképzés; rotte; fegyverbelövés; távcsőszerelés; koronglövészeti oktatás; futóvadlövészet-oktatás; kés-, tomahawk-, fejszedobás és oktatás; íjászat, számszeríjászat és oktatás) 40%-os kedvezményre jogosult, a lőszerek árából pedig 10% kedvezményre jogosult. 
  • A Kedvezménykártyák felhasználási ideje a naptári évhez, félévhez, illetve negyedévhez kapcsolódik, az aktuális évben, félévben vagy negyedévben megvásárolt Kedvezménykártya alapján járó kedvezményt átvinni a következő naptári időszakra nem lehet, ilyenkor – ha szeretnénk továbbra is megkapni a kedvezményt – meg kell vásárolni a következő naptári időszakra vonatkozó Kedvezménykártyát.
  • Az adott naptári féléven, negyedéven belül megvásárolt Kedvezménykártya csak az adott időszakra vonatkozik (pl.: a február 15-én megvásárolt féléves ezüst Kedvezménykártya felhasználási ideje az adott félév június 30-áig tart, nem pedig a február 15-től számított fél éves időtartamra).
  • A Kedvezménykártya alapján járó 40%-os, illetve 10%-os kedvezmény csak a fentebb feltüntetett lövészeti árakra és lőszer árakra vonatkozik, nem vonatkozik az akciófilmes- és egyéb élménylövészeti csomagokra, a webshop-ban található árukra, illetve a lőtéren vásárolható termékekre (a vitrinekben látható tárgyak).
  • A Budai Lövész Egylet Sportegyesület rendes, illetve pártoló tagjai is csak valamely Kedvezménykártya megvásárlásával jogosultak a fenti kedvezményekre.