Tájékoztató a járványügyi helyzet miatt bevezetett szabályozásokról!

FONTOS!

 

TÁJÉKOZTATÓ A JÁRVÁNYÜGYI HELYZET MIATT BEVEZETETT SZABÁLYOZÁSOKRÓL!

 

A vonatkozó kormányrendelet alapján az egyéni szabadtéri sportok gyakorlása  engedélyezett, ezért szabadtéri, nyitott lőterünket – előzetes egyeztetés és időpont-foglalást követően – szabadon látogathatják vendégeink, a Budakeszi Lőtér működése (az általános nyitvatartási rend szerint) továbbra is folyamatos!

Kedves Vendégeink!

 

Felhívjuk minden Kedves Vendégünk figyelmét arra, hogy a Budakeszi Lőtér, mint szabadtéri sportlétesítmény látogatása egyéni szabadidős sporttevékenység keretei között kizárólag a vonatkozó kormányrendeletben foglaltak, továbbá a lőtér üzemeltetője által bevezetett higiéniai és egyéb biztonsági rendszabályok szigorú betartása mellett lehetséges:

 

Kérjük, hogy aki lázas, rosszul érzi magát, influenza vagy a SARS-CoV-2 koronavírus bármely tünetét észleli magán, az semmi esetre se látogasson el hozzánk! A tünetek megszűntével – ha sikerül kideríteni, hogy nem fertőzött, nem beteg – akkor mindenkit szívesen látunk egy másik, előre egyeztetett időpontban. (Lőterünk csak a karácsonyi és új évi ünnepek között nincs nyitva.)

 

Kérjük, hogy a sportolni kívánó vendégünk, vendégeink maximum egy fő kísérővel érkezzenek, akkor is, ha a sportolni szándékozók többen vannak.

 

A lövészeti sporttevékenység végzése közben, valamint a Budakeszi Lőtér szabad területén (külterület) a jogszabály szerint nem kötelező a maszk viselése.

 

 

Kérjük, hogy az Ügyfélszolgálati Irodába (recepciónkra) csak orvosi, munkavédelmi, illetve textil vagy más anyagból készült – az orrot és szájat egyaránt folyamatosan elfedő – maszkban, kézfertőtlenítést követően lépjenek be! A belépés és az ügyféltérben való tartózkodás kizárólag a vendégeknek és egyszerre csak kettő főnek engedélyezett!

 

Kérjük, hogy a lőtérre látogatók más vendégektől, illetve a lőtér munkatársaitól legalább 1,5-2 méteres távolságnál közelebb ne lépjenek, ne tartózkodjanak!

 

Felhívjuk Kedves Vendégeink figyelmét arra is, hogy azt a személyt, aki a maszkot a munkatársunk felszólítására sem viseli megfelelő módon, kötelesek vagyunk a sportolásból kizárni, és gondoskodni arról, hogy e személy a lőtér területét elhagyja!

 

Valamennyi fegyverünket, védőeszközünket (fülvédők, védőszemüvegek) minden használat után közvetlenül, azonnal lefertőtlenítjük. Tehát minden vendégünk fertőtlenített fegyvereket és egyéni védőeszközöket kap.

 

A vendégek által használt (kézzel megfogott) egyéb eszközöket (kilincsek, íróeszközök stb.) rendszeresen fertőtlenítjük.

 

A mosdókban a törölközők helyett kézszárítókat, illetve a folyékony szappan-adagolók helyett érintésmentes, infraérzékelős fertőtlenítőszappan-adagolókat használunk. Az illemhelyek teljes belső területét (WC-ülőkéket, mosdócsapokat és fertőtlenítőszappan-adagolókat) rendszeresen fertőtlenítjük.

 

A vendégeink számára – igény esetén, a készletünk erejéig – kézfertőtlenítő folyadékot biztosítunk.

 

A veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm. rendelet

 

  1. évi I. törvény a sportról

 

Budaörs, 2020. 11. 18.

Budakeszi Lőtér

Szeretettel várjuk Önöket lőterünkön!