Tájékoztató a járványügyi helyzet miatt bevezetett szabályozásokról!

Kedves Vendégeink!

 

Örömmel értesítjük Önöket, hogy a Budakeszi Lőtér, mint szabadtéri sportlétesítményegyéni szabadidős sporttevékenység keretei között – ismét szabadon látogatható versenyengedély, koronavírus elleni védettséget igazoló ún. védettségi igazolvány (védettséget igazoló mobilalkalmazás), továbbá pozitív eredményű antigén gyorstesztet vagy negatív PCR teszt nélkül is.

A lövészeti sporttevékenység végzése közben, valamint a Budakeszi Lőtér egész területén (külterület) a jogszabály szerint nem kötelező a maszk viselése.

 

Az előzőkre is figyelemmel kérjük azonban, hogy az, aki lázas, rosszul érzi magát, influenza vagy a SARS-CoV-2 koronavírus bármely tünetét észleli magán, az semmi esetre se látogasson el hozzánk! A tünetek megszűntével – ha sikerül kideríteni, hogy nem fertőzött, nem beteg – akkor mindenkit szívesen látunk egy másik, előre egyeztetett időpontban. (Lőterünk hétfői és keddi napokon, ünnepnapokon, illetve a karácsonyi és új évi ünnepek között nincs nyitva.)

 

A közegészségügyi szabályok változása mellett is valamennyi fegyverünket, védőeszközünket (fülvédők, védőszemüvegek) minden használat után közvetlenül, azonnal lefertőtlenítjük. Tehát minden vendégünk fertőtlenített fegyvereket és egyéni védőeszközöket kap.

 

A vendégek által használt (kézzel megfogott) egyéb eszközöket (kilincsek, íróeszközök stb.) rendszeresen fertőtlenítjük.

 

A mosdókban a törölközők helyett kézszárítókat használunk. Az illemhelyek, mosdók teljes belső területét (WC-ülőkéket, mosdócsapokat, az érintés nélkül működő szappan- és fertőtlenítőadagolókat) rendszeresen fertőtlenítjük.

 

A vendégeink számára – igény esetén, a készletünk erejéig – kézfertőtlenítő folyadékot biztosítunk.

 

Budaörs, 2021. 07. 03.

Budakeszi Lőtér

Szeretettel várjuk Önöket lőterünkön!