Al Capone lövészet

Ki ne hallott volna Al Capone-ról, az első számú közellenségről?
Ki ne ismerné a róla készült filmeket?
Ki ne vágyna titokban mindarra, ami számára mindennapi valóság volt?
Miért ne próbálnád ki, milyen lehetett egy korabeli luxuslimuzinnal beállítani, az általa is használt fegyverekkel „aprítani”, aztán szivart szívni, whiskey-t inni?

Program:

Lakkfekete, ’30-as évekbeli Citroën Traction Avant oldtimer luxuslimuzin érkezik privát sofőrrel a megadott helyszínre (munkaidő végén munkahelyre például). Élménytranszfer némi feltűnéssel, kíváncsi és csodálkozó tekintetek kereszttüzében Budapest utcáin a „tetthelyre” (Budakeszi Lőtér). Welcome drink (ezúttal még alkoholmentes) sörrel, majd „eligazítás (rövid biztonsági oktatás) a nagyfőnöktől”. Aki nem tud lőni, megtanítjuk, aki tud, azt leteszteljük!

A fegyverek szemléje és kiválasztása. Kinek-kinek mi a „stílusa”:

 • Smith & Wesson, Taurus és Colt revolverek (.22-es, .38-as, .357-es, .44-es, .454-es)
 • Glock 17, Heckler & Koch USP Jericho 941FB, CZ 75 B, HS XDM, MCM, Walther-Colt M1911, Walther PPQ félautomata pisztolyok (.22-es és 9×19-es)
 • Remington 870 Express Tactical sörétes puska (12/70-es)

A választás után „aprítás”, azaz megnézzük mit is tudnak ezek a vasak. Pusztuljon minden, ami szembejön: telefonkönyv, sörös doboz,  FBI lőlap… Ha már tudjuk, mire jók ezek a kütyük, megnézzük, ki az igazi „villámkezű Joe” a csapatból (rapid shooting: közeli, támadó alakot imitáló lőlapra sípszóra induló verseny, csak a meglévő találat és az idő számít) és ki az igazi hidegvérű, precíz mesterlövész (pontlövészet 25 méterről). Akinek van kedve, összemérheti tudását egy országos bajnok tudásával ott és akkor, mert mondani bármit lehet… de a lyuk a papíron és az óra magáért beszél!

Mikor mindent szétlőttünk, a fegyvereket letesszük, és szivarfüstbe burkolózva egy-egy whiskey kortyolgatása közben kellemesen lelazulva kiértékeljük ki mit lőtt, és a legközelebbi akciónál ki mire lesz használható. Bizonyítékokat nem hagyunk magunk után: így a rommá lyuggatott lőlapjainkat (emlékbe) magunkkal visszük, sofőrünk pedig oldtimer autónkkal hazaszállít minket.

Létszám: 4 fő (max. 2X4 fő)
Időpont: igény szerint, előzetes egyeztetéssel
Helyszín: Budakeszi Lőtér
Időtartam: kb. 2,5 – 3 óra+ transzfer (létszámtól és transzfertől függően)

A program ára tartalmazza:

 • Az oldtimer transzfer szolgáltatást Budapest határain belül, egy kijelölt indulási helyszínről a Budakeszi Lőtérre és vissza, privát sofőrrel
 • A lőtér használatát (lövészetvezetővel, szem-és fülvédők használatát)
 • Fegyverbérleti díjat valamennyi használandó fegyverre
 • Lőszer díját (fejenként 70-70 db lőszert vegyesen .22 LR, 9mm-es, .38-as, .357-es, .44-es pisztolylőszerből, és 12/70-es sörétes lőszerből)
 • Elhasznált célokat (lőlapok, fémcélok)
 • Welcome drink alkoholmentes sört
 • Falatkákat, üdítőt
 • 1-1   szivart fejenként
 • Whiskey-t 1-1 pohárral
 • A teljes jogi, törvényességi, és szakmai hátteret (képesített lövészetvezető).
Részvételi díj
1 fő esetén: 70.000.-Ft
2 fő esetén: 95.000.-Ft
3 fő esetén: 120.000.-Ft
4 fő esetén: 145.000.-Ft

Figyelem: programunkban marketing szempontok miatt “gengszteres” megfogalmazást használunk, de programunk kizárólagos célja a sportlövészet dinamikus – IPSC – szakágának népszerűsítése.

Várjuk Önöket szeretettel!