„John Wick” training day edzés

Ha izgalmas, mozgalmas, taktikai jellegű, akciófilmes edzésre vágysz, akkor tedd próbára magad azon a pályán, ahol Keanu Reeves és Halle Berry edzett a John Wick filmek forgatása előtt!

 

 

A pályák egyes szakaszait külön is lőheted, de külön kérés esetén az egész, komplett pályát is kipróbálhatod. A pálya 3 fegyverre épül, összesen 46 vagy 49 lövéses, ebből:

 

-PCCO pálya(pisztoly kaliberű karabély) szakasz 20 lövéses, vállból, csőre töltve indulással, egy átmozgással, átmozgás közben tárcserével 9+11 lövéses megoszlásban. 2 Mozambique drill, 6 dupla és 2 egyes lövés bukó célon.

 

-Sörétes pálya: (SÖRsemiauto) szakasz 6 vagy 9 lövéses, attól függően, hogy szeretnél-e „rátöltős” feladatot, vagy csak az alapot lövöd végig. Kétszeri átmozgással, 6/9 egyes lövéssel álló és bukó célokon. Cső alá töltve indulással asztalról felvett puskával.

 

-Pisztoly pálya (STD): Tokból, cső alól indulással, kétszeri átmozgással, kétszeri tárcserével 20 lövés 5-6-9 megoszlásban, 2 Mozambique drill + 7 dupla lövéssel.

 

Fegyverek: A pályákat lőheted lőtéri fegyverrel és saját fegyvereddel is, saját döntésed alapján. A pályák meglövése előtt kötelező a pályabejárás és a száraz gyakorlás a pályán. A lövészetvezető instruktor a pálya meglövése előtt alap bemelegítő feladatokkal meggyőződik a fegyver kezelésed biztonságáról és a lőkészségedről (kizárólag azok esetében akik nem klubtagjaink és nem járnak edzéseinkre/versenyeinkre), amennyiben ezeket megfelelőnek találja, akkor engedélyezi a pályák meglövését.

 

Az edzés díja: a lőtéri díjak (lőállás bérleti díj + képzési díj + ha lőtéri fegyvert lőszert használsz akkor annak a listaára) + 5.000.-Ft edzői díj/óra. Az alap edzés időtartama 1 óra. Ez alatt egy pályaszakaszt fogsz tudni meglőni, a bemelegítő feladatokkal, lőkészség felméréssel (kizárólag azok számára akik nem klubtagjaink és nem ismerjük őket edzéseinkről, versenyeinkről), pályabejárással, száraz edzéssel együtt a PCCO és STD fegyverekkel 3X tudod meglőni a pályaszakaszt, sörétes puskával 8X. Ha két pályaszakaszt szeretnél meglőni, minimum 2 órás edzéssel kalkulálj. Ha az egész pályát szeretnéd meglőni mindhárom fegyverrel, akkor minimum 3 órás edzésidővel kalkulálj.

 

Lőszer igény: Az egy órás edzés kb. 100 db lőszert igényel PCCO és STD fegyverekkel, sörétessel kb. 50 db lőszert igényel.

 

Edzések időpontja: Minden kedden 11:00-18:00-ig.

 

Speciális edzés lehetőség: 17:00-18:00 között van mód éjszakai, fegyverre szerelt csőlámpás edzésre is. A lőcsatornában a villanyt lekapcsoljuk, és sötétben, kizárólag a fegyverre szerelt lámpa fényénél tudsz lőni a pályán.

 

Edzést vezető instruktor: Tanács Gábor

 

Regisztráció:

 

Kötelező előregisztrációval. loterinfo@gmail.com vagy gabor@oldtimertravel.hu vagy Tanács Gábor: 06-30-9992858

 

Lősz úgy, mint John Wick?

VIDEÓK

John Wick training day Oroszlán Szonjával a Budakeszi lőtéren

Infók:

Első edzés, első pályaszakasz (karabély)

20 lövés (2 mozambique drill, 6 dupla, 2 egyes lövés bukó célon)

Fegyver: Diamondback PB9R cal. 9×19 Luger + Red Dot optika

Lövő: Oroszlán Szonja

Instruktor: Tanács Gábor

Operatőr 🙂 Balda Róbert

John Wick training day Balda Róberttel a Budakeszi lőtéren - Második edzés - Első pályaszakasz

Infók:

Második edzés, első + második pályaszakasz (karabély, sörétes puska)

20 + 6 lövés  (2 mozambique drill, 6 dupla, 2 egyes lövés bukó célon + 6 sörétes)

Fegyver: Diamondback PB9R cal. 9×19 Luger + Red Dot optika,

Izhmash Saiga 12K cal. 12 gauge

Lövő: Balda Róbert 

Instruktor: Tanács Gábor

Operatőr 🙂 Oroszlán Szonja

John Wick training day Balda Róberttel a Budakeszi lőtéren - Második edzés - Második pályaszakasz

Infók:

Második edzés, második pályaszakasz (sörétes puska)

6 lövés 

Fegyver: Benelli M4 Super 90 cal. 12 gauge

Lövő: Balda Róbert 

Instruktor: Tanács Gábor

Operatőr 🙂 Oroszlán Szonja

John Wick training day Balda Róberttel a Budakeszi lőtéren - Harmadik edzés

Infók:

Harmadik edzés, harmadik pályaszakasz (pisztoly)

2 lövés (dupla) 

Fegyver: Sig Sauer P320 full size cal. 9×19 Luger

Lövő: Balda Róbert 

Instruktor: Tanács Gábor

Operatőr 🙂 Tanács Réka